cannabisolja Hampa olja – egenskaper, dosering och biverkningar

hälsa r?d wellness-hälso-och sjukv?rd

Naturliga produkter är allt som faller in i våra hem. Deras effektivitet cannabisolja är knuten till dobrotliwym effekter på kroppen och biverkningar är mycket mindre betungande än i fallet med syntetiska droger.

Olja från cannabis är ett exempel på hur naturen har en positiv inverkan på hälsa och utseende.

Olja från hampa är full av värdefulla komponenter

Hampa olja som erhålls från frön av hampa frö, som har upp till 40 procent. av petroleum produkter.
Det bör noteras att den är helt säker och laglig lösning. Varmprägling berövar extrakt av läkemedel. Det enda psykoaktiva substansen THC, men är fortfarande bara i spårmängder och påverkar inte det viktigaste centrala nervsystemet. Som erhållits i infusion extrakt som har en grönaktig färg, men i efterföljande processer, inklusive nasłonecznianiu förlorar sin färg och blir transparent. Har en lite nötaktig smak. Används i många branscher på grund av dess värdefulla beståndsdelar. Hampa olja innehåller B-vitaminer, E, A, och K, mineraler som fosfor, zink och kalcium, och en hög halt av omättade fettsyror omega-3 och omega-6.

Administreringssätt och negativa effekter av CDB olja

Det finns ingen specifik dos som kan förtäras under dagen. Det är dock rekommenderat att ta ca 3 mg var 6: e timme. Efter denna tid oljan bryts ned i kroppen. Överdosering av läkemedlet är inte associerade med risk för förlust av människoliv, kan leda till, men obehagliga konsekvenserna av sjukdomen. Dessa inkluderar buksmärtor och diarré. Det är mycket viktigt att rådgöra med intag av olja med en läkare. I det fall att personer med hjärt-kärlsjukdomar kan leda till begränsningar för byggandet av trombocyter.


Egenskaper och användning av hampa olja

Denna naturliga läkemedel är inte ett botemedel, men ges profylaktiskt för att effektivt förbättra sina effekter. Regelbundet intag kan förhindra utveckling av cancer i kroppen förändras. Dessutom reglerar hjärtat och det kardiovaskulära systemet. Har även en bred tillämpning i kosmetika. Schampo, salvor och krämer, baserad på extrakt från hampa olja förbättra tillståndet för hår, hud och naglar.